Utleiebiler

Giottiline Therry 37
opp til 4/5seter og 5 soveplasser på bilene

2 biler med automatgir og 3 med manuell girkasse av denne type.

Fra Jaren - Oslo og Ås.

Åpen sittegruppe med vendbare stoler. To enkeltsenger bak kan bli forvandlet til en stor dobbeltseng . Sittegruppen kan eventuelt omgjøres til en soveplass. En senkeseng er montert over sittegruppen. Dusj og toalett rom er atskilt, men kan bli forvandlet til et romslig bad med hjelp av en dør. Denne fungerer også som en romskiller mellom stue og soveområder. Pilotseter med armlener i førerhus med svingbart understell. Komfortable salong og nok plass til 5 personer.Gass og El oppvarming  Stort kjøleskap med separat fryser, romslig L-formet kjøkken. Bilene er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr er inkl. i prisen. Stor garasje med mer.

Mer info, leiepriser og kalender finner du her.

Giottiline Therry 45

opp til 5 seter og 5 soveplasser

2020 modell - manuell gir

Åpen sittegruppe. Fast bred dobbeltseng over førerhuset, Dobbeltseng bak i bilen, og mulighet for å re opp salong til enda en dobbeltseng. God plass i salongen. Lasterom med dører fra begge sider.  Oppvarming med gass eller 220V, ESP, kjørelys i LED, sentrallås, myggdør, elektrisk stigtrinn, markise,m.m.  Helårsdekk.

Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.


Mer info, leiepriser og kalender finner du her.

Siena 330

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2021 modell - manuel gir

Under 6 meter. Åpen sittegruppe. Fransk dobbeltseng og senkeseng over salongen. Stort lasterom med dører fra begge sider.  Oppvarming med gass eller 220V, ESP, kjørelys i LED, sentrallås, myggdør, elektrisk stigtrinn, markise,m.m.  Helårsdekk. Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.


Siena 385

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2021 modell - manuell gir

Åpen sittegruppe med vendbare stoler. To enkeltsenger bak kan bli forvandlet til en stor dobbeltseng . Senkeseng er montert over sittegruppen. Dusj og toalett rom.. . Pilotseter med armlener i førerhus med svingbart understell. Komfortable salong og nok plass til 4 personer.Gass og El oppvarming  Stort kjøleskap med separat fryser, romsligt kjøkken. Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr er inkl. i prisen. Stor garasje med mer.


Happy 440

opp til 6 seter og 6 soveplasser

2019 modell.

Åpen sittegruppe. Fast bred dobbeltseng over førerhuset, Dobbeltseng bak i bilen, og mulighet for å re opp salong til enda en dobbeltseng. God plass i salongen. Lasterom med dører fra begge sider.  Oppvarming med gass eller 220V, ESP, kjørelys i LED, sentrallås, myggdør, elektrisk stigtrinn, markise,m.m. 

Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.


Mer info, leiepriser og kalender finner du her.

Happy 395

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2019 modell


To enkeltsenger kan bli forvandlet til en stor dobbeltseng . Sittegruppen kan eventuelt omgjøres til flere soveplasser. En senkeseng seng er montert over sittegruppen. Dusj og toalett rom er atskilt, men kan bli forvandlet til et romslig bad med hjelp av en dør. Toalett og dusj på hver side av bilen. Denne fungerer også som en romskiller mellom stue og soveområder.Pilotseter med armlener og svingbart understell. Komfortable salong med god plass..Gass og El oppvarming. Stort kjøleskap med separat fryser, romslig L-formet kjøkken. Stor garasje


Mer info, leiepriser og kalender finner du her

Siena 390

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2020 modell 


Fast bred dobbeltseng, queensbed med innsteg fra begge sider bak i bilen, Dobbeltseng som senkeseng over salongen. God plass i salongen. Lasterom med dører fra begge sider.  Oppvarming med gass eller 220V, ESP, kjørelys i LED, sentrallås, myggdør, markise,m.m.

Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.

Giottiline Therry 38

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2020 modell - Utleveres fra Oslo.

Åpen sittegruppe med vendbare stoler. Dobbel senkeseng over sittegruppen. Queensbed -  seng med innsteg fra begge sider bak i bilenGod plass i salongen. Lasterom med dører fra begge sider.  Oppvarming med gass eller 220V, ESP, kjørelys i LED, sentrallås, myggdør, elektrisk stigtrinn,m.m.  Helårsdekk.

Bilen er godt utstyrt med bl.a sykkelstativ og alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen. Stekeovn og TV i bilen - Utleveres fra Oslo. Stor garasje med plass for det meste.

Mer info, leiepriser og kalender finner du her.

Happy / Siena 435 A/M

2 biler med manuell gir og 1 bil med automatgir

opp til 7 sitteplasser og 7 soveplasser

2019 modeller/Automat 2020 modell


Meget godt egnet for familie med barn, eller 2 til 6/7 personer. I denne bilen er det 2 køysenger bak i bilen.2 salonger, som kan gjøres om til senger, og stor dobbeltseng over førerhuset. Den lille salongen trenges ikke rees opp om det er 6 i bilen. Bad med dusj og plass for campingmøbler og bagasje.

Fin familiebil og god kjørekomfort.


Mer  info, leiepriser og kalender finner du her


3  biler av denne typen - for utleie!

Giottiline Therry 34

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2020 modell - Utleveres Oslo


Stor quinsbed bak i bilen med innsteg fra begge sider.Dobbelt seng montert over sittegruppen. Dusj og toalett rom er atskilt, men kan bli forvandlet til et romslig bad med hjelp av en dør. Denne fungerer også som en romskiller mellom stue og soveområder.Pilotseter med armlener og svingbart understell. Komfortable salong og nok plass til 4 personer.Gass og El oppvarming. Stort kjøleskap med separat fryser, romslig L-formet kjøkken. Stor garasje


Se bilen i 3D HER: https://www.giottiline.com/en/models/t34/

Mere info om bilen HER


Pilot P-716 Essentiell Automatgir

opp til 5 seter og 5 soveplasser

2018 modell Automatgir


Meget god familiebil egnet for opp til 4 personer. 2 dobbeltsenger, en bak, og  i senkesengen.

Kjempestor rundsittegruppe som kan gjøres om til seng. Stort vinkelkjøkken med 3 bluss, stort kjøleskap med egen fryser.Stor garasje. Markise. Truma combi - el. og gass, som varmer både bodel og varmtvann. Bad med toalett, vask, og separat dusj. Pilotseter med armlener og svingbart understell.

Bilen er godt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.


Mer info, leiepriser og kalender finner du her

Pössl Roadcruiser Revolution

opp til 4 seter og sovesplasser  (+1)

2019 modell Utleveres fra Ås- gode sengeplasser. Ypperlig bil for 2 personer men passer også for en liten småbarnsfamilie. Iso-fix  Stor ståhøyde innvendig. Markise og ryggekamera

Nydelig interiør. Vendbare stoler utgjør sittegruppe for koselige bobilkvelder. Elektrisk høydejusterbar seng gir unik fleksibilitet og plassutnyttelse i lasterom. Stor solluke slipper inn masse lys for en trivelig atmosfære.

Bilen har langsgående senger, og det er mulig å ta med sykler eller seilbrett inne i bilen under transport. Hengergeste -  egnet sykkelstativ kan leies.

EL og gass som energikilder. Truma combi som varmer både bodel og varmtvann. Bad med toalett, vask, og dusj og vindu.

Bilen er godt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr inkl. i prisen.

Leieprisen inkluderer  veihjelp med Falck.


Mer info, leiepriser og kalender finner du her.

Tourne Nordic Edition

opp til 4 seter og 4 soveplasser

2020 modell   -  Utleveres fra Oslo.


2020 modell. Tverrstilt dobbeltseng bak i bilen. ca 190 x 140.  Ypperlig bil for 2 personer men passer også for en liten småbarnsfamilie. Salongen gjøres enkelt om til en dobbeltseng også  Innvendig ståhøyde ca 185. Nydelig interiør. Vendbare stoler utgjør sittegruppe

for koselige bobilkvelder. Stor solluke slipper inn masse lys for en trivelig atmosfære. Hengergeste, Solcellepanel og webasto oppvarming (diesel fra bilen).

"Happiness is not a destination that you arrive at.

   

It is a manner of traveling"